Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Afiş cultural pentru 3 noiembrie

3 noi. 2014,, 10:00   Societate
2412 0
Foto: tiras.ru
Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune amatorilor de cinema comedia de producţie rusească „Amar-2” („Горько-2”) cu Serghe Svetlakov, thrillerul „Before I Go To Sleep” cu Nicole Kidman şi filmul cu participarea lui Brad Pitt „Furry”. Amatorii de format 3D vor putea viziona povestea uimitoare a creării uni maşini de luptă dintr-un robot blajin experimental în filmul în desen animat „Oraşul eroilor”. Preţul biletelor este de la 20 pînă la 100 de lei.

Expoziţii

De pe 31 octombrie pînă pe 30 noiembrie în galeria de arte „М-АРТ” se desfăşoară vernisajul artistului moldovean, preşedintelui Comunităţii pictorilor ruşi Serghei Sulin. Expoziţia este deschisă în incinta bibliotecii municipale „M. Lomonosov”.

Pînă pe 15 noiembrie, amatorii de arte plastice vor putea vizita expoziţia pictoriţei Vlada Radovanova „Vlada-Art picturi confortabile”, deschisă în incinta centrului cultural „Itzik Manger”, str. Diordiţă. Lucrările vor fi expuse şi pentru vănzare.

În perioada 17 octombrie-4 noiembrie, în galeria de arte a Ambasadei Ungariei este organizat vernisajul tinerei pictoriţe Anastasia Sidorenco, de 22 de ani. Intrarea este liberă de luni pînă vineri, de la 11:00 pînă la 12:00.

De asemenea, amatorii de artă vor putea admira şi expoziţiile sculptorului belgian şi francez Idel Ianchelevici, în incinta Muzeului Naţional de Arte, ce se va desfăşura pînă pe 15 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?