Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Afiş cultural pentru 16 octombrie

16 oct. 2014,, 10:00   Societate
2822 0
Foto: wikimapia.org
Cu începere de la ora 18:00, la Palatul Feroviarilor va avea loc inaugurarea oficială a celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii…”, la care vor participa coruri de femei şi bărbaţi din Ucraina şi România.

Pentru amatorii de teatru, cu începere de la ora 19:00, pe scena Teatrului Studio „Geneza Art” va avea loc premiera spectacolului „Acasă”, pe baza operei lui Dumitru Matcovschi. Preţul biletului este de 50 de lei.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

În plus, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost deschisă Bienala Internaţională de Arte Decorative Aplicate, ediţia a III-a, care va familiariza vizitatorii cu multitudinea diverselor direcţii de artă şi posibilităţile artei decorative aplicate în epoca modernă.

Pentru cei care se interesează de muzică şi doresc să participe la un act de binefacere va avea loc un concert de caritate „Alături de tine, Alexandru”, găzduit de Palatul Naţional, cu începere de la ora 19:00. Evenimentul are menirea să-l ajute pe Alexandru Bodeanu, care a suferit un atac cerebral. La concert vor participa staruri din Moldova, printre care Nelly Ciobanu, Aura, Vitalie Dani, Adrian Ursu şi mulţi alţii. Preţul biletelor variază între 100 şi 300 de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?