Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

A fost anunțat un concurs pentru participarea la Forumul Tinerilor Scriitori din Moldova

9 oct. 2014,, 12:30   Societate
4928 0
Foto: unimedia.info
Fondul Programelor Social Economice şi Intelectuale anunţă primirea cererilor de participare la Forumul Tinerilor Scriitori din Moldova "Toamna în Basarabia", care va avea loc în perioada 26-30 noiembrie.

Pregătirea şi desfăşurarea Festivalului este efectuată de către Fond, Asociaţia Scriitorilor Ruşi din Republica Moldova şi Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură în Republica Moldova.

Participanţii la Festival sînt stabiliţi în baza unui concurs. La concurs pot participa autorii din Moldova şi Transnistria în vîrstă de pînă la 40 de ani, cu lucrări publicate şi nepublicate de proză, critică literară, poezie, traduceri literare, scrise în limba rusă şi traduse în limba rusă. Lucrările sînt acceptate pînă la 10 noiembrie 2014. Opera (carte, colecţie, reviste sau manuscris) trebuie să fie prezentate de autor în formă electronică (format Word).

La lucrările prezentate la concurs trebuie ataşat un chestionar cu indicarea adresei poştale şi electronice, datelor din buletin, a numerelor de contact şi o scurtă biografie a autorului.

Opera, ancheta şi alte materiale posibile se trimit cu menţiunea "Festivalul literar din Republica Moldova", la adresa electronică a Fondului: fseip@mail.ru sau la adresa poştală: 129301 Moscova, str. Cosmonauţilor, 18, blocul 2, birou 4 Fondul SEIP – pentru recenzie. Recenzia va fi efectuată de către maeştri în poezie, proză, traduceri literare. Formarea atelierelor de lucru va fi efectuată în baza unui concurs de critică, proză şi poezie.

Lista participanţilor la Festival va fi stabilită de organizatori şi publicată de site-ul Fondului la 15 noiembrie 2014.

Coordonatele Fondului: www.sfilatov.ru

Oraşul Moscova, str. Cosmonauţilor 18, blocul 2, oficiul 4 tel/fax: 8-495-686-35-30, Е-mail:fseip@mail.ru

Pentru soluţionarea problemelor organizaţionale apelaţi la coordonatorul Festivalului în Moldova – Victoria Cembarţeva. Coordonatele: E-mail: virilori@mail.ru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?