Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Moldova a cedat medaliile de aur Ungariei

22 sep. 2014,, 16:15   Sport
4758 0
Foto: gagauzia.md
Naționala Ungariei a cîștigat Cupa Avdarma și medaliile de aur la Campionatul deschis al Moldovei la parașutism, relatează NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Duminica trecută, pe teritoriul Complexului cultural-istoric „Yozakay” din satul găgăuz Avdarma a avut loc Campionatul deschis al Moldovei la paraşutism (precizia aterizării).

În finala competiției au participat naționalele Ungariei, Ucrainei, României și două selecționate din Moldova. Toți parașutiștii au efectuat cîte două sărituri de la înălțimea de 1000 de metri.

Din cauza condițiilor climaterice și a vîntului puternic, sportivii nu au reușit să-și demonstreze măiestria în fața spectatorilor adunați în număr mare și să execute cu precizie sarcina stabilită.

„Vremea ne-a jucat fiesta. Vîntul a fost aproape de punctul critic și în asemenea condiții este practic imposibil de aterizat cu precizie, însă ne-am străduit cum am putut”, a declarat parașutistul moldovean Igor Zabrian.
Cupa Avdarma a fost cîștigată de naționala Ungariei, care a ocupat locul întîi și la Campionatul deschis al Moldovei la parașutism la precizia aterizării.

Locul doi a fost ocupat de Moldova, iar poziția a treia i-a revenit echipei feminine a României.

Competiția a culminat cu un concert de sărbătoare cu piese și dansuri găgăuze.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?