Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

VOLVO CARS prezintă noul XC90 R-DESIGN

19 sep. 2014,, 17:21   Ştiri Auto
5004 0

Foto: volvo

Volvo Cars prezintă primele imagini ale versiunii R-Design al noului XC90 – automobilul care merită toată atenția. SUV-ul cu forme dinamice emană o adevărată dispoziție sportivă. "Versiunea R-Design este creată pentru oamenii care își doresc ceva deosebit, - spune Alain Visser, vice-președinte în probleme de marketing și deservirea clienților Volvo Car Group. – Automobilul este adresat cumpărătorilor care practică un șofat activ, și preferă un design individual expresiv. Fiecare element R-Design subliniază individualitatea și rafinamentul proprietarului mașinii".

Salonul are scaune sportive R-Design, tapițate cu piele fină perforată a la nubuc. Șirul vast al motoarelor Drive-E de până la 400 c.p. și noul șasiu XC90 garantează senzații irepetabile la volanul noului XC90 R-Design.

Volvo Cars prezintă versiunea R-Design al noului ХС90 după succesul seriei limitate First Edition, din 1927 automobile cu numere unice. Mașinile seriei First Edition au fost comercializate doar prin Internet, întreaga serie a fost rezervată în doar 47 ore.
Elementele unice ale R-Design

Caroseria R-Design include un șir se elemente cum ar fi grilajul radiatorului, spoilerul din față, chenarul metalic al geamurilor,tevi de esapament duble, șine argintii pe acoperiș și oglinzile exterioare cu un design argintiu mat. AspectulR-Design este completat de discuri de 20 țoli, care subliniază silueta dinamică a mașinii, și care la dorință pot fi înlocuite cu cele de 22 țoli.

Plus la scaunele sportive și volanul tapițat cu piele perforată, salonul R-Design mai are așa elemente ca maneta stilizată a schimbătorului de viteze, aplicații pe pedale, covorașe și aplicații iluminate pe praguri. Proprietarul mașiniiprimește un brelocexclusivist cu telecomandă R-Design, tapițat și el cu piele fină.

Ecranul cu senzori

Versiunea R-Design, are și un ecran cu senzori în forma unui CP și un panou de comandă de 12.3 țoli pe care sunt proiectate imaginile grafice. Tot acolo apare și vinieta R-Design. Noul sistem de dirijare a funcțiilor mașinii nu are butoane – este o soluție total nouă de interacțiune cu sistemele automobilului, care oferă acces la Internet, precum și la produse și servicii de tehnologii avansate.

Noi nivele de completare și garnisire

R-Design – este unul din cele patru nivele noi de completare Volvo Cars,care pot fi redate, simbolic, în forma unui arbore cu două ramificații . Nivelul de bază – Kinetic, apoi - Momentum cu un alt set de opțiuni.
Versiunile Inscription și R-Design sunt alte două ramuri ale acestui arbore. Versiunea Inscription este orientată spre cumpărătorii care preferă aspectul elegant și confortul maxim. Versiunea R-Design – spre acei care apreciază caracterul sportiv și calitățile dinamice ale mașinii.
"În principiu, noi am înlocuit nivelul superior de mai înainte cu două versiuni – Inscription și R-Design. Ambele oferă completarea în concordanță strictă cu preferințele individuale ale cumpărătorului ", - a conchis Alain Visser.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?