X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Ucraina va impune sancțiuni împotriva Rusiei în octombrie

4 sep. 2014,, 02:06   Externe
5230 13
Foto: zn.ua
Guvernul Ucrainei a anunţat că va impune sancțiuni împotriva Rusiei, ca stat agresor, începînd cu luna octombrie a acestui an, potrivit Planul de reconstrucție al țării, prezentat la o reuniune a cabinetului de către premierul Arseni Iațeniuk, transmite UNIAN.

Planul prevede impunere de sancțiuni împotriva Rusiei ca “stat agresor, cetățenilor și companiilor ruseşti care susțin agresiunea împotriva Ucrainei, începînd cu luna octombrie 2014“, - se arată în document.

În plus, potrivit documentului, prejudiciul total generat de acţiunile Rusiei în Ucraina este estimat la peste 1 trilion de grivne (90 de miliarde de dolari).

Amintim că pe 14 august Rada Supremă de la Kiev a adoptat Legea cu privire la sancțiunile împotriva Rusiei, care oferă mai mult de 20 de tipuri de măsuri restrictive împotriva persoanelor fizice şi juridice din Rusia. În lista de sancțiuni Ucraina a inclus 172 de persoane fizice și 65 de entități ale Federației Ruse și altor țări care susțin agresiunea Rusiei în estul Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?