X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dumitru Diacov a fost decorat de șeful statului

21 aug. 2014,, 17:46   Societate
3035 1
Foto: tribuna.md
Președintele Nicolae Timofti a înmînat distincţii de stat unui grup de cetățeni, printre care actuali și foști deputați, profesori, artiști și funcționari publici. În total, peste 50 de persoane au fost decorate de Timofti în cadrul unei ceremonii, care s-a desfășurat astăzi la Reședința de Stat, relatează NOI.md.

Astfel, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a primit distincția „Ordinul Republicii” în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite faţă de stat. O distincție similară au obținut Ilia Trombițchi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a 12-a, semnatar al Declaraţiei de Independenţă; Ştefan Petrache, interpret de muzică uşoară, și Mihai Severovan, preşedinte al Asociaţiei Patronale a Serviciilor Publice.

Ordinul „Credinţa Patriei” i-a fost conferit directorului Departamentului Instituţiilor Penitenciare, Ana Dabija. Totodată, un număr mare de personalități au fost decorate cu Medalia „Meritul Civic” și Ordinul „ Gloria Muncii”. Printre aceștia se numără rectori universitari, conducători de întreprinderi și șefi de direcții.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?