X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Actele de identitate vor putea fi livrate la domiciliu

6 aug. 2014,, 14:30   Societate
3306 0
Foto: noi.md
Începînd cu această lună, 14 acte de identitate vor putea fi livrate direct la domiciliu prin intermediul oficiilor poștale, anunță Întreprinderea de Stat „Registru”. Pentru acest serviciu, solicitanții vor trebuie să achite suplimentar 10 lei, notează NOI.md.

Astfel, distribuirea documentelor prin intermediul oficiilor poștale este valabilă în cazul următoarelor tipuri de acte: buletinul de identitate, adeverinţa ce confirmă eliberarea buletinului de identitate, pașaportul, adeverinţa ce confirmă eliberarea paşaportului , adeverinţa ce confirmă înregistrarea la locul de trai, adeverinţa ce confirmă plecarea cu domiciliu stabilit peste hotare, adeverinţa ce confirmă apartenenţa etnică, adeverinţa ce confirmă cetăţenia, documentul ce confirmă depunerea cererii de refuz la cetăţenia Republicii Moldova, permis de conducere, certificat de înmatriculare pentru vehicul, adeverinţa privind posesia vehiculului și cea privind posesia permisului de conducere.

Serviciul de livrare la domiciliu a actelor emise de „Registru” a fost lansat cu scopul de a facilita accesul cetățenilor și al mediului de afaceri la serviciile oferite de Ministerul Tehnologiei Informației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?