Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Donald Trump acuză Twitter că „se amestecă” în alegerile prezidenţiale

27 mai. 2020,, 23:30   Externe
2046 0

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat marţi reţeaua socială Twitter că „se amestecă" în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, ca reacţie după ce, pentru prima dată, două dintre mesajele sale postate pe platformă au fost marcate ca fiind înşelătoare, relatează AFP.

"Twitter se amestecă în alegerile prezidenţiale din 2020. Twitter este chiar pe punctul de a restricţiona libertatea de exprimare iar eu în calitate de preşedinte nu îi voi lăsa să facă asta", a scris liderul de la Casa albă pe reţeaua sa socială favorită.

Marţi, platforma Twitter a adăugat menţiunea „verificaţi faptele" pentru două dintre mesajele preşedintelui Trump, în care se susţinea că votul prin corespondenţă este substanţial „fraudulos".

"Aceste mesaje conţin informaţii care pot induce în eroare cu privire la procesul de vot şi au fost semnalate pentru a oferi un context suplimentar despre votul prin corespondenţă. Decizia a fost luată în acord cu abordarea pe care am prezentat-o mai devreme în cursul lunii", a motivat un purtător de cuvânt al platformei sociale Twitter.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?