Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Trump cîştigă adunarea electorală din Dakota de Nord

5 mar. 09:00   Externe
1900 0

Donald Trump a cîştigat adunările republicane prezidenţiale din Dakota de Nord, potrivit unei proiecţii realizate de Edison Research, înaintea unei serii de competiţii cunoscute sub numele de Super Tuesday, cînd se aşteaptă ca el să-şi consolideze şi mai mult controlul asupra nominalizării prezidenţiale a partidului.

În Dakota de Nord, fostul preşedinte Trump a învins-o cu uşurinţă pe Nikki Haley, ultima sa rivală rămasă în cursa pentru nominalizarea republicană la preşedinţie.

Se aşteaptă ca Trump să domine alegerile de marți, cînd 15 state şi un teritoriu american votează în cea mai importantă zi din calendarul alegerilor primare, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Fostul ambasador al ONU, Haley, a cîştigat duminică prima sa competiţie pentru nominalizare, alegerile primare din Washington, D.C., dar nu are o cale clară spre nominalizare într-un sezon de alegeri primare, în care Trump a cîştigat primele opt competiţii şi se aşteaptă să cîştige aproape toate cursele rămase în continuare.

Trump se concentrează pe o probabilă revanşă la alegerile generale din noiembrie cu preşedintele american Joe Biden.

6
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?