X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Interpreta Jasmin deprinde baletul în apă (FOTO)

13 iul. 2014,, 10:00   Showbiz
10234 0
Foto : Woman.ru
Interpreta din Rusia Jasmin, în vîrstă de 36 de ani, are o siluetă de invidiat, însă pentru aceasta vedeta depune eforturi susținute.

Astfel, pentru a-și menține corpul în tonus Jasmin a ales o metodă mai puțin obișnuită – baletul în apă, transmite NOI.md cu referire la Woman.ru.

Interpreta întotdeauna a fost predispusă la supraponderabilitate, însă de fiecare dată a reușit să arate excelent. Cu toate acestea, după ce a născut-o, în anul 2012, pe Margarita, vedeta s-a îngrășat cu 20 de kg, iar lupta cu kilogramele în plus durează de cîțiva ani.
Jasmin s-a apucat de treabă cu toată seriozitatea: s-a înscris la un specialist nutriționist, a renunțat la dulciuri și a început să practice fitnessul. La început interpreta suporta cu greu dieta și exercițiile fizice, însă acum sportul reprezintă pentru ea un stil de viață.

„Sport-Mișcare-Viață!!! Prieteni, sportul impune ritmul vieții, de aceea să nu ne cruțăm, ci să mergem în sala de sport!!! În procesul efectuării exercițiilor se deschide a doua respirație și puteți face încă 1000 de lucruri utile”, a scris interpreta pe blogul său.

După ce și-a schimbat radical modul de viață, Jasmin a înregistrat rezultate formidabile: greutatea corpului de 57 kg la o înălțime de 170 de cm. Tînăra mămică și-a recăpătat încrederea în sine și a atins armonie în raport cu corpul său. După ce a scăpat de kiligramele în plus, Jasmin nu a uitat de deprinderile folositoare și continuă să frecventeze sala de sport. În afară de aceasta, interpreta a descoperit recent pentru sine o nou îndelitnicire – baletul în apă.

„Am decis să învăț un nou sport – baletul în apă. Astfel se dezvoltă mușchii „ascunși”, dar secretul constă în faptul că fața trebuie să fie predispusă pentru acest gen de sport. Succes!!! Mușchilor mei”, a adăugat Jasmin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?