Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

„Go4Sport” la Medpark, controlul medical complet pentru oamenii activi ©

11 iul. 2014,, 10:00   Societate
7438 0
Foto : noi.md
Îți place sportul și îl practici cu drag? Cu gândul la tine, specialiștii Spitalului Internațional Medpark au creat controalele medicale speciale „Go4Sport Men” și „Go4Sport Women”, cu rezultatele în aceeași zi. Acum poți să faci sport de performanță sau să te bucuri de hobby-ul tău sportiv, știind exact că ești bine și că organismul tău este gata pentru orice provocare.

Serviciile incluse în chek-up-urile „Go4Sport” oferite de Medpark au fost selectate minuțios, în conformitate cu standardele medicale internaționale de profilaxie și diagnosticare. Pachetele includ de la testele specifice și analizele detaliate, realizate în cel mai performant laborator din țară, până la consultațiile medicilor de o înaltă calificare, care sunt mereu la curent cu ultimele inovații în medicina sportivă.

Rezultatele controlului sunt analizate de o echipă de medici specialiști, ceea ce permite calcularea probabilității dezvoltării oricăror tipuri de patologii. În plus, vei afla care este rezistența ta la efort, cum suportă organismul situațiile de stress, dar și care este nivelul de adaptare a sistemelor și organelor la un mod de viață activ.

Chiar dacă te consideri sănătos, controlul medical complet „Go4Sport”, efectuat la Medpark în doar câteva ore, te va ajuta să excluzi riscurile pentru sănătate, să preîntâmpini evoluția unor posibile patologii și sa le tratezi pe cele care sunt în stadiu incipient, înainte ca ele să-ți amenințe stilul de viață sau cariera sportivă.

Pentru programare la un control medical complet „Go4Sport Men” sau „Go4Sport Women” apelează: 022 400040.
Pentru a vizualiza lista completă a check-up-urilor medicale oferit de Medpark, acceseazăhttp://medpark.md/Check-up.aspx.

DespreSpitalulInternaţionalMedpark

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie,ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?