Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Timoșenko "a făcut concluzii" după înfrîngerea în alegerile prezidențiale

3 iun. 2014,, 02:17   Externe
11347 5
Foto: ntv.ru
Iulia Timoșenko a făcut apel la tovarășii săi de idei, la o săptămînă după alegerile prezidențiale din Ucraina. Tot acest timp, potrivit liderului partidului "Batikivșcina", ea l-a consacrat "conștientizării" evenimentelor care au loc în țară după ce populația a ales un nou președinte. Timoșenko a scris despre acest lucru pe contul său de Twitter.

Iulia Timoșenko a declarat că este recunoscătoare tuturor celor care au sprijinit-o în alegeri și după. „Îmi pare rău, că nu m-am adresat la voi imediat după alegeri . A fost nevoie de timp pentru reflecție".

Acum Timoșenko, care nu vrea să stea cu mîinile în sîn , intenționează să realizeze reforma partidului său. Ea a declarat, că a făcut concluzii după eșecul în alegerile prezidențiale.

Iulia Timoșenko a subliniat că "viața ne dă lecții ca să tragem concluziile corecte. Lucrez la reforma partidului".

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în alegerile prezidențiale din Ucraina, la 25 mai, pentru Timosenko au votat 12,81% din alegători.

La una dintre conferințele de pres ă Iulia Timoșenko a promis că, dacă va pierde alegerile prezidențiale, apoi va aranja în Ucraina "al treilea Maidan " .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?