Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

A fost găsit automobilul atacatorilor care au ucis un încasator la Chişinău

2 iun. 2014,, 11:21   Societate
6749 1
Foto: dailybusiness.ro
Organele de drept au descoperit presupusul automobil al atacatorilor băncii. Maşina arsă în întregime a fost găsită ieri, într-un cîmp din apropierea satului Stăuceni, au comunicat pentru NOI.md surse din cadrul Procuraturii Municipiului Chişinău.

Numărul atacatorilor deocamdată nu se cunoaște.

Potrivit anchetatorilor, infracţiunea a fost planificată minuţios: criminalii au avut nevoie de 2 minute pentru întreaga operațiune, erau înarmați cu automate Kalașnikov şi știau programul încasatorilor în detaliu.

Vă reamintim că vineri a fost comis un atac asupra unor încasatori bancari. Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00 pe teritoriul Centrului Comercial Metro, din sectorul Poşta Veche. La ieșirea de pe teritoriul Centrului Comercial, asupra automobilului cu încasatori nişte necunoscuţi au deschis focul din automate. În rezultatul atacului a fost ucis pe loc unul dintre angajații băncii, ceilalţi doi au fost răniți, una dintre victime aflîndu-se în stare gravă. Atacatorii au luat cu ei trei saci de bani în care se aflau circa jumătate de milion de lei.

Au fost deschise dosare de urmărire penală pentru crimă și jaf. În cazul în care criminalii vor fi prinși, ei riscă închisoare pe viață.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?