Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Igor Corman a vorbit despre împăcarea în cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană

22 mai. 2014,, 11:06   Politică
3612 6
Foto: noi.md
Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru portalul allmoldova.com secretele din culise şi a povestit cum partenerii de coaliţie au reuşit să ajungă la un consens.

"Nu aş spune că în Coaliţie au venit liniştea şi pacea din cauza că foştii diplomaţi Igor Corman şi Iurie Leancă adesea comunica între ei. Acesta nu este principalul motiv. Deşi, desigur, depinde mult şi de oameni. Pacea a venit după ce membrii Alianţei şi-au dat seama de greşeala lor, au înţeles ce prostie au făcut anterior, atunci cînd în fiecare seară apăreau la televizor şi îi acuzau pe partenerii de coaliţie. În cele din urmă, şi-au dat seama cît de mult a scăzut nivelul lor de încredere din partea cetăţenilor. Am fost la un pas de prăpastie. Ar fi fost o prostie să accepţi atunci noi alegeri anticipate. Ar fi fost mai bine să le transmiţi puterea comuniştilor fără alegeri. Am reuşit să ne oprim în ultima clipă şi să salvăm Alianța", a spus Igor Corman.

Totuşi, potrivit preşedintelui Parlamentului, Coaliţia mai are mult pînă a ajunge la o înţelegere deplină.

"Să nu credeţi că sîntem o «familie», împreună pentru totdeauna. Partidele au viziuni diferite asupra problemelor, obiectivelor, scopurilor şi perspectivelor", a adăugat Igor Corman.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?