X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un oficial de la Chișinău reacționează la vizita lui Rogozin la Tiraspol

6 mai. 2014,, 10:44   Politică
5639 3
Foto: noi.md
Președintele Parlamentului, Igor Corman, susține că este la curent cu intenția vicepremierului rus Dmitri Rogozin de a vizita Tiraspolul pe 9 mai, dar nu are nimic de obiectat la acest capitol. În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Corman a subliniat că autoritățile de la Chișinău au abordat subiectul cu reprezentanții ambasadei ruse.

„Eu urmăresc ceea ce fac alţi deputaţi din Duma de Stat, care tot recent au fost aici, la Chişinău. Dar, dacă m-aţi întrebat, ştiu că se discută prin Ambasada Federaţiei Ruse, cu autorităţile noastre, cu Guvernul despre această eventuală vizită, nu vă pot spune care va fi finalitatea. Vreau să vă spun că pentru mine nu contează atît de mult cine vizitează Moldova în ziua de 9 mai, pînă la 9 mai, fiindcă avem foarte multe vizite”, a declarat Corman.

Totodată, spicherul legislativului a anunțat că săptămîna viitoare la Chișinău sînt așteptați opt președinți de parlament din Țările Nordice și Baltice.

Anterior, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat recent că politicienii ruși vin în Moldova fără să fie invitați, aducînd drept exemplu cazul vicepremierului rus Dmitri Rogozin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?