X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Putin consideră că nu este necesar ca Rusia să răspundă la sancţiunile impuse de Occident

30 apr. 2014,, 10:34   Externe
4579 3
Foto : lenta.ru
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că nu este necesar ca Rusia să aplice împotriva statelor occidentale sancţiuni de răspuns.

El a făcut această declaraţie marţi la Minsk (Belarus), unde a participat la reuniunea Consiliului Economic Euroasiatic Suprem.

Preşedintele a subliniat că „dacă acest lucru va continua, Rusia poate limita activitatea companiilor străine în domeniile cheie ale economiei, inclusiv în cel legat de energie”.

Vladimir Putin a spus că nu poate explica de ce a fost aplicat al doilea pachet de sancţiuni. „Partenerii noştri au lansat un scenariu de forţă pentru rezolvarea crizei ucrainene, ulterior şi-au dat seama de urmări şi caută vinovaţii. Rusia nu are nicio vină. Ei au declanşat aceste probleme şi vor să le pună în mâinile noastre”, a subliniat Putin.

Vladimir Putin şi-a exprimat convingerea că sancţiunile nu se vor reflecta asupra integrării euroasiatice şi că Acordul cu privire la Uniunea Economică Euroasiatică va fi semnat în termenul prevăzut, pe 29 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?