Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Caravana „Europa pentru toţi şi fiecare”, lansată în Moldova

30 apr. 2014,, 09:47   Societate
5177 2
Foto: bnr.bg
În Moldova a fost lansată caravana "Europa pentru toţi şi fiecare". Prima sa oprire este planificată pentru 30 aprilie la Cahul.

Organizatorii acţiunii, din centrul Pro-Europa, au comunicat agenţiei "Infotag" că în centrul oraşului, dimineaţa devreme, va fi instalat un cort informaţional, în care fiecare doritor va putea primi informaţii detaliate despre liberalizarea regimului de vize cu UE pentru cetăţenii moldoveni, precum şi afla ce înseamnă cu adevărat procesul integrării europene şi care sînt avantajele acestuia, inclusiv pentru locuitorii Transnistriei.

La Consiliul raional, la ora 10.00 se vor începe audienţe publice între reprezentanţii autorităţilor locale şi guvern privind integrarea europeană, în particular, despre Acordul de asociere şi crearea Zonei de Liber Schimb RM-UE, precum şi de influenţa acestuia asupra procesului de reintegrare a ţării.

La ora 12.30 caravana va veni la Universitatea de Stat din Cahul, unde vor avea loc dezbateri pe tema integrării europene, cu participarea autorităţilor locale, studenţilor şi reprezentanţilor societăţii civile.

Caravana „Europa pentru toţi şi fiecare” este organizată cu susţinerea Uniunii Europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?