Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Acuzații dure la adresa lui Vladimir Voronin

10 apr. 2014,, 15:53   Politică
5388 4
Foto: privesc.eu
Deputatul liberal-reformator Valeriu Saharneanu a adus o serie de acuzații la adresa lui Vladimir Voronin, după ce săptămîna trecută, liderul PCRM a declarat despre primul că ar fi fost agent al KGB-ului. Saharneanu a calificat spusele lui Voronin drept un atac calomnios și a precizat că afirmațiile făcute la adresa sa au fost urmate și de amenințări.

Deputatul a anunțat că va veni în scurt timp cu probe ce demonstrează veridicitatea declarațiilor sale în privința liderului comuniștilor.

„Voronin este un mincinos cum nu a mai auzit pămîntul, un calomnios fără pereche. Faptul că iese la microfon și fără motive poate calomnia cu ușurință, din ură sau din plăcere, pe cineva, este o manifestare psihică. El a mințit permanent și atunci cînd a spus că nu a fraudat alegerile, cînd a învinuit pe altcineva de lovitură de stat sau cînd a spus că nu el a distrus Declarația de independență. Acest mincinos a avut impertinența să iasă la tribuna Parlamentului și să declare că nu este vinovat de evenimentele din aprilie 2009!”, a spus indignat Saharneanu în timpul unei luări de cuvînt în plenul legislativului.

Deputatul comunist Vladimir Voronin nu a comentat deocamdată acuzațiile, întrucît nu se afla în sala de ședințe a Parlamentului în momentul lansării acestor declarații.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?