Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Procurorul-șef adjunct al PA: Sergiu Bejan este singurul învinuit în dosarul Leova-Bumbăta

23 iun. 14:00   Societate
3019 2

Sergiu Bejan, directorul interimar al Agenției de Stat a Drumurilor (ASD) rămîne deocamdată singurul învinuit în dosarul Leova-Bumbăta.

Despre acest lucru a declarat procurorul-șef adjunct al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi, care a fost invitat la emisiunea „Realitatea te privește” de la RLIVE TV.

„Am putea să concretizăm că doar persoana care este pusă sub învinuire, este directorul interimar al Agenției de Stat a Drumurilor. Investigația nu tratează doar prețul, dar tratează și alte aspecte cum ar fi faptul straniu, dar lucrările de construcții au început pînă la decizia CSE și cu mult pînă la încheierea contractului. Investigăm și modalitatea prin care a fost selectată compania pentru care am constatat să spunem așa unele neregularități, nerespectări ale anumitor hotărîri de Guvern și a legii la selectarea antreprenorului, dar inclusiv și prețul. Pentru că este un drum care ne costă scumpușor. La moment avem un singur învinuit, este Sergiu Bejan”, a declarat procurorul-șef adjunct al PA.

2
4
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав