X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Succesorul lui Hugo Chavez a dezvăluit secretul despre copiii săi nelegitimi

5 apr. 2014,, 10:50   Externe
4654 1
Foto : newsru.com
Nicolas Maduro a confirmat faptul că predecesorul său, Hugo Chavez, care a murit in luna martie a anului trecut, a avut copii, care s-au născut în afara căsătoriei.

Într-o apariție publică, Maduro a menționat toți copiii defunctului lider al Revoluției Bolivariene. În afară de cei cinci copii ai lui Chavez, recunoscuți oficial, Maduro a numit alte două fete, despre care anterior nu s-a știut nimic, relatează ediția spaniolă ABC.

Una dintre ele - Sarah Manuela de cinci ani, născută ca urmare a unei relații extraconjugale a lui Chavez și Nidia Fajardo, care a fost însoțitoare de zbor în avionul prezidențial. Cealaltă - Henesis Maria de opt ani, rod al iubirii lui Chavez cu careva Bexhi Lissette Segura, informează publicația.

Portalul venezuelean Reporte Confidencial a publicat copiile certificatelor de naștere ale celor două fete. Potrivit acestor date, Sarah Manuela s-a născut la 3 mai 2008 și a fost recunoscută oficial de Chavez drept fiică în luna decembrie a aceluiași an. Henesis Maria s-a născut la 1 mai 2005 și a fost recunoscută de Chavez în martie 2009, precizează ABC.

Mamele celor două fete cu timpul au început să primească îndemnizații potrivit dispozițiilor lui Chavez, pe care în primul rînd l-au forțat să recunoască paternitatea, iar apoi s-au certat cumplit în disputa privind participarea la împărțirea moștenirii regretatului președinte, se spune în articol.

Hugo Chavez a avut, de-a lungul timpului, două soţii. Prima dintre ele a fost Nancy Colmenares, preşedintele căsătorindu-se cu ea la vîrsta de 23 de ani. Colmenares este mama primilor patru copii ai lui Hugo Chavez, numiţi Rosa Virginia, Maria Gabriela, Hugo Rafael și Hugo Alfonso.

Cîţiva ani mai tîrziu, el a întîlnit-o pe Herma Marksman, o istorică ce a fost amanta sa timp de 10 ani, în perioada în care acesta era căsătorit în continuare cu Colmenares.

La doi ani după ce a fost eliberat din închisoare, Chavez a cunoscut-o pe cea care avea să devină cea de-a doua sa soţie, Marisabel Rodriguez, o jurnalistă din Venezuala. Ea a devenit şi mama celui de-al cincilea copil al preşedintelui, Rosines. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1997 - 2002.

În plus, a mai fost un oarecare Solomon Fernandez, care se pretindea "fiul nelegitim" al lui Chavez și chiar intenționa să candideze la alegerile guvernatorului provinciei Carabobo, în 2007, din partea partidului președintelui, dar nu a fost admis la alegeri, din motive necunoscute. Cu toate acestea, Chavez însuși a declarat public că el niciodată nu a întîlnit-o pe mama lui Fernandez și l-a acuzat că vrea să devină faimos pe seama președintelui. Între timp, mass-media a remarcat că Fernandez și Chavez seamănă la chip și constituție.

Hugo Chavez care a condus 14 ani în Venezuela, a murit la 5 martie 2013, după o suferință îndelungată. El a fost îngropat într-un sarcofag în Muzeul Revoluției din Caracas.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?