Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Care este partidul cel mai sărac din Moldova? Un cont bancar de doar ... 5 lei

28 mar. 2014,, 16:35   Politică
4945 3
Foto: tribuna.md
Pe harta politică a Republicii Moldova sînt înregistrate 39 de partide: unele sînt vizibile, altele – nu prea. Însă în această listă sînt formațiuni politice activitatea cărora poate fi numită mai mult decît modestă, ceea ce se reflectă şi în rapoartele financiare pentru anul trecut, scrie tribuna.md.

Astfel, la capitolul venituri Partidul „Moldova Unită” pentru 2013, potrivit datelor Ministerului Justiției, are în total 4125 de lei, în contul "MU", în frunte cu Vladimir Țurcan, la sfîrșitul anului, în general, erau 5 lei. În anul 2011, formațiunea politică a raportat cheltuieli în sumă de 2594 de lei, deși veniturile s-au ridicat la doar 1725 de lei. Atunci partidul a indicat că a cheltuit pentru întreținerea oficiului 168 de lei. În 2012, veniturile Partidului „Moldova Unită” au constituit 1886 de lei.

În acest an, în ciuda faptului că raportul situaţiei financiare este întocmit pe două pagini, reprezentanții formațiunii politice au lăsat neîndeplinite aproape toate rubricile. Nu au indicat nimic la rubrica cu privire la întreţinerea oficiilor, cheltuielilor pentru personal, cheltuielilor pentru presă și alte activități politice care presupun utilizarea resurselor financiare.

Pentru comparație este semnificativ, în acest sens, cazul PCRM-ului – anul trecut comuniștii au indicat venituri de aproape 2 milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?