X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Hobby-urile politicienilor moldoveni

22 mar. 2014,, 13:07   Societate
5770 0
Foto : noi.md
Nu este un secret că hobby-ul poate spune despre om mult mai multe decît biografia acestuia. NOI.md a hotărît să afle cu ce se îndeletnicesc politicienii, deputații și alți demnitari în afara preocupărilor profesionale.

„Nu mă pot lăuda cu vreun hobyy original”, a recunoscut pentru NOI.md deputatul PCRM Ina Șupac. „În acel puțin timp liber pe care îl am citesc literatură istorică. Deja de doi ani studiez limba chineză. Demult sînt fascinată de cultura acestei țări și înțeleg că este imposibil de pătruns în toate tainele Chinei fără a cunoaște limba acestui stat. Înainte mergeam la lecții de chineză la Institutul Confucius - o rețea globală de centre cultural-educaționale care activează în cadrul ULIM-ului. Însă acum, din lipsă de timp, merg acolo mai rar. Dar pe masa mea de lucru întotdeauna se află un manual și un dicționar de limba chineză. Sper că voi însuși cîndva această limbă definitiv”, a mărturisit Ina Șupac.

„Vînătoarea și pescuitul sînt vechile mele pasiuni. Recent, această listă a fost completată cu un labrador negru pe nume Dark, pe care mi l-au dăruit de ziua de naștere băieții din „Garda Tînără”, a menționat pentru NOI.md liderul socialiștilor Igor Dodon.

„În anii de studenție eram pasionat de overclocking – procedeu prin care o componentă hardware de calculator este forțată de utilizator, uneori chiar foarte reușit, să funcționeze la frecvență mai mare decît cea specificată de producător. Însă acum tot timpul meu liber este dedicat fiicei mele de cinci luni, Amina. Este o mare plăcere să o dădăcești!”, a mărturisit pentru NOI.md deputatul PD Sergiu Sîrbu.

„Este partidul, Parlamentul, soția și trei copii. Pentru altceva pur și simplu nu-mi mai rămîne timp. Atunci cînd studiam în România am început să colectez cărți din secolul 19. Sînt mîndru de biblioteca mea care numără deja cîteva mii de volume. Citesc totul în afară de literatură fantastică, pentru că sînt o persoană realistă!”, a declarat pentru NOI.md deputatul PL Valeriu Munteanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?