X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Comisia Națională de Integritate dorește să verifice averea lui Vladimir Voronin

20 mar. 2014,, 11:02   Politică
3358 2
Foto: noi.md
Comisia Națională de Integritate (CNI) va decide astăzi dacă va verifica minuțios averea ex-președintelui țării Vladimir Voronin, transmite publika.md.

Liderul PCRM a intrat în atenţia membrilor CNI după ce presa a scris că deține o colecție impresionantă de mașini blindate, limuzine, mașini de teren și automobile de epocă, pe care nu le-a indicat în declaraţia de avere. Potrivit informaţiilor apărute în presă, automobilele aparțin lui Vladimir Voronin, fiului său Oleg și nepotului Alexei, care circulă pe străzile Chișinăului la volanul unui „Porsche Cayenne”.

Vladimir Voronin a recunoscut că îi aparţin doar maşinile de epocă. O parte dintre automobile se află în garajul sediului nou al PCRM-ului, situat pe strada Armenească din capitală. Cealaltă parte, un „Maybach” şi un „Mercedes McLaren”, se află în garajul unei reşedinţe din Germania a liderului comunist.

Președintele PCRM a confirmat, de asemenea, că închiriază avioane private pentru zboruri peste hotare. Potrivit mass-media, în ultimii cinci ani, Vladimir Voronin a cheltuit în acest scop circa 11 milioane de lei. Liderul comuniștilor moldoveni a refuzat să precizeze cît l-au costat zborurile peste hotare cu avioane închiriate, menționînd că nu este vorba despre bani publici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?