X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Țîrdea: După Bolboceanu ar putea pleca și alții din PDM

6 mar. 2014,, 13:58   Politică
4501 0
Foto: europalibera.org
Unii experți susțin că Bolboceanu, ca om cu un bagaj politic solid, prin plecarea sa i-ar putea provoca la acțiuni similare și pe alți membri ai Partidului Democrat.

„Pentru PDM plecarea lui Bolboceanu este o mare pierdere, se arată convins analistul politic Bogdan Țîrdea. Să nu uităm că el a fost o figură proeminentă în Partidul Social Democrat al lui Braghiș. De fapt, el a venit la democrați cu jumătate dintre membrii acestui partid. Acest lucru înseamnă că după el pot pleca și alții.”

În opinia lui Bogdan Țîrdea, însuși faptul că Bolboceanu a plecat demonstrativ din PDM denotă că în partid au loc procese nesănătoase.

„Nu cunosc motivele reale care l-au determinat pe Bolboceanu să ia o astfel de decizie. Dar el are o reputație de specialist corect, care nu și-ar permite să procedeze nedemn. Foștii democrați care au părăsit rîndurile partidului acuzau PDM că se transformă într-o societate cu răspundere limitată, în care un oligarh și-a subordonat conducerea și nu ia în considerare opinia Consiliului Național, opiniile membrilor de partid simpli. PDM a devenit subiect al mai multor scandaluri – ba unul este căutat de Interpol, ba pe altul îl monitorizează Interpolul, ba alte istorii sumbre. Toate acestea își lasă amprenta și oamenilor care au o poziție le este greu să se afle în astfel de structuri. Cu toate acestea, nu este exclus că Bolboceanu a părăsit PDM din motive personale”, a opinat Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?