Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Reprezentanții PD comentează decizia privind liberalizarea regimului de vize

27 feb. 2014,, 13:42   Politică
3573 2
Foto: miepo.md
Decizia Parlamentului European privind liberalizarea regimului de vize reprezintă o victorie importantă pentru cetățenii Republicii Moldova. Poziția aparține reprezentanților Partidului Democrat și a fost făcută publică prin intermediul unei declarații de presă.

Potrivit democraților, votul Parlamentului European demonstrează solidaritatea statelor UE față de Republica Moldova. În declarație se mai precizează că decizia de abolire a regimului de vize este meritul cetățenilor țării.

“Este un fapt îmbucurător. Este ceea ce ne-am propus de la începutul acestei guvernări și în același timp o notă dată de Parlamentul European pentru eforturile depuse pînă acum de coaliția de guvernare. Este un rezultat foarte important, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor decurge mai ușor pentru noi de-acum încolo”, a precizat pentru Publika TV vicepreședintele Parlamentului, Andrian Candu.

Menționăm că astăzi parlamentarii europeni au votat Regulamentul care prevedere liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni. Votul urmează a fi confirmat de către Consiliului Uniunii Europene, pe parcursul lunii aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?