X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Bătaie între fete la un liceu din Chișinău. De la ce a pornit conflictul

27 mai. 2019,, 12:21  
3742 0

Două fete de la un liceu din Chișinău s-au luat la bătaie în curtea școlii.

Potrivit autoarei postării, una din fete s-a ales cu o comoție după ce a fost lovită cu pumnul în cap de către o altă elevă. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în fața liceului „Petru Movilă” din sectorul Botanica al capitalei.

„Administrația liceului inițial a spus: Descurcați-vă singuri, noi nu vrem să luăm parte. Aceștia nici măcar nu s-au obosit să afle care dintre fete se simte rău. Eleva care a fost lovită a trebuit singură să sune ambulanța și să-și anunțe părinții, iar administrația liceului a început să cerceteze ceea ce s-a întîmplat numai după ce eleva a fost luată de echipajul ambulanței. Seara, cînd mama fetei rănite a venit la școală pentru a afla ce s-a întîmplat, administrația i-a răspuns că fata ar fi avut dureri în gît timp de două săptămîni și din această cauză ar fi făcut comoție”, se arată în postarea de pe Facebook.

Neînțelegerile ar fi început în timp ce elevele clasei a 12-a făceau repetiții pentru dansul de la ultimul sunet. Eleva care ar fi lovit-o pe prima, este cea care ar fi inițiat bătaia. Ba mai mult, autoarea postării mai scrie că aceasta deține centura neagră la karate, iar lovitura sa a fost una puternică.

Solicitată telefonic de Realitatea.md, șeful Unității Primiri Urgente din cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, Alexandru Grumeza, a declarat că elevei respective i-a fost acordat ajutor medical în cadrul secției, dar nu a fost internată.


A fost sunată și directoarea liceului, Elena Bogoeva, care a spus că astfel de probleme nu le discută la telefon și a închis fără a oferi detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?