X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Deputat: În Ucraina are loc o tentativă de intervenție prin lovitură de stat (VIDEO)

20 feb. 2014,, 13:46   Externe
6338 2
Foto: ruvr.ru
În Ucraina a treia zi continuă ciocnirile în masă între manifestanți și forțele de ordine. Situația a fost comentată de deputatul Dumei de Stat din fracțiunea "Edinaia Rossia", Evgheni Fedorov.

- Deseori scrieți pe internet cu privire la Ucraina. În opinia dvs. poate fi numit ceea ce se întîmplă acolo - un război civil, scindarea dintre est și vest ?

- Tocmai a sosit o delegație din Ucraina. Au comunicat cu "Berkut": militarii, pe de o parte, cred că guvernul ucrainean i-a trădat – dar și pe cei care stau în fața lor, însă ei nu pot fi solidari cu dînșii. Dar oricum, "Berkut" cu un salariu de 500 de dolari este gata să lupte pînă la capăt, pentru că ei cred că luptă pentru patria lor și consideră situația drept o intervenție a statelor străine pe teritoriul Ucrainei. Și în aceasta este forța și logica de ce ei sînt acolo.

Delegația a vorbit și cu participanții euromaidanului – mulți au fețele ascunse, ei refuză să vorbească. Noi într-adevăr credem că acolo, în Ucraina, este un număr foarte mare de străini care-și țin gura. Acolo are loc o tentativă de intervenție printr-o lovitură de stat.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?