X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

La Dubai o stewardesă a căzut din avion

18 feb. 2014,, 03:15   Externe
7196 0
Fotо: topnews.ru
O însoţitoare de bord din cadrul companiei ruse "Ural Airlines", Marina Jeleamova, s-a accidentat grav la cap în urma unui incident produs pe aeroportul din Dubai.

Şoferul unui automobil al serviciului de catering, încărcat cu produse alimentare, s-a tamponat în partea din spate a avionului. Lovitura a fost atît de puternică încît Airbus-321 s-a rotit în jurul axei sale.

În urma impactului puternic, stewardesa care aştepta la intrarea în aeronavă, a căzut de la o înălţime de 4 metri. Femeia, în vîrstă de 37 de ani, s-a ales cu multiple traumatisme. La moment, Jeleamova se află la un spital, în Dubai.

La faţa locului, se află o comisie specială care investighează cazul.

“Însoţitoarea de bord s-a lovit puternic la cap. Zborul spre Permi a fost amînat, pasagerii vor zbura cu altă aeronavă, de rezervă. În rezultatul ciocnirii avionul a fost grav avariat”, a declarat serviciul de presă al companiei ruse "Ural Airlines".

Conform datelor preliminare, incidentul s-a produs din cauza şoferului maşinii de catering care a încurcat pedalele. Stewardesa este originară din Celeabinsk şi avea o experienţă de 10 ani de zbor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?