Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Andrievschi: Guma s-a comportat cu demnitate

13 feb. 2014,, 11:35   Societate
3324 6
Foto: tribuna.md
„Nu-mi plac cuvintele pompoase, dar renunțarea lui Valeriu Guma la mandatul de deputat este un act demn de respect. Astfel el a demonstrat că interesele partidului sînt mai presus de propriile sale ambiții”, a declarat analistul politic Vitalie Andrievschi pentru NOI.md.

Interlocutorul a spus că umbra problemelor lui Guma cădea peste Partidul Democrat, fapt ce crea formațiunii inconveniente de imagine.

La întrebarea, de ce deputatul nu a făcut-o imediat cum au început să se vehiculeze informații despre un dosar penal, expertul a spus că totul se face la timpul cuvenit.

„A început campania electorală și este cel puțin imprudent să intri în ea cu o astfel de problemă gravă, mai ales că și altele sînt destule. Cu atît mai mult că opoziția, dar și „prietenii” de coaliție, permanent, în timpul dezbaterilor televizate și la întîlnirile cu alegătorii, „organizează” abordarea acestei probleme cîștigătoare pentru ei. Și atunci, în loc să vorbească despre planurile sale grandioase, democrații vor trebui să se justifice. Deci renunțarea lui Guma la mandatul de parlamentar este o soluție cîștigătoare”, a spus Andrievschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?