Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Janna Friske, 7 februarie: mistica este responsabilă pentru boala interpretei

9 feb. 2014,, 00:37   Showbiz
21402 2
Foto: informing.ru
Unii fani ai celebrei cîntărețe ruse cred că Janna Friske are cancer din cauză că a interpretat un rol în filmul mistic "Patrula de noapte".

Pelicula a cîștigat o proastă faimă în rîndul actorilor, care au luat parte la filmări. Înainte și după lansarea filmului, artiștii care au interpretat personaje negative, au suferit accidente și au nimerit în situații periculoase.

Rimma Markova, de exemplu , după filmări a fost diagnosticată cu cancer de uter. Iar în familia interpretului rolului principal, Konstantin Habenski, la cîtva timp după lansarea filmului s-a întîmplat o tragedie – soția lui a murit de cancer. Astfel de eșecuri au creat în rîndul fanilor impresia că o necazul urmărește toți participanții la filmări. Ei au presupus că Janna, care a interpretat în film pe vrăjotoarea Alisa Donnikova, nu a făcut excepție .

Potrivit cîștigătoarei celui de-al cincilea sezon al "Bătăliei clarvăzătorilor", Janna Șulakova, actorii care joacă un rol într-un fel sau altul absorbi o parte din energia personajului. Prin acest lucru pot fi explicate problemele, căci energia negativă a forțelor întunecate a jucat o glumă crudă cu actorii care au interpretat rolurile respective.

Referitor la sănătatea Jannei Friske la data de 7 februarie, potrivit presei, neurooncologul american susține că cîntăreața se simte bine și va învinge cancerul fără intervenție chirurgicală, care este periculoasă pentru viața ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?