X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Parlamentul şi Guvernul au coordonat priorităţile pentru sesiunea de primăvară-vară

5 feb. 2014,, 12:30   Politică
3327 1
Foto: inprofunzime.md
Parlamentul şi Guvernul au desfăşurat marţi seară o şedinţă comună în cadrul căreia au coordonat priorităţile legislative pentru sesiunea de primăvară-vară.

Potrivit agenţiei „Infotag”, care face trimitere la Serviciul de presă al Guvernului, o atenţie deosebită a fost acordată proiectelor de lege şi actelor normative propuse de guvern pentru examinare în ordine prioritară. 19 dintre acestea vizează ordinea de zi europeană a Moldovei.

Printre priorităţile legislative se numără proiecte cu privire la răspunderea disciplinară a judecătorilor, finanţele publice şi răspunderea bugetar-fiscală, comunicaţii electronice.

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a menţionat şi planul de acţiuni ce urmează a fi implementat la nivel naţional pînă la semnarea Acordului de asociere RM-UE, subliniind necesitatea utilizării platformei parlamentare pentru informarea deputaţilor cu privire la cursul integrării europene.

Prim-ministrul Iurie Leancă, de asemenea, a vorbit despre măsurile pe care le va întreprinde Guvernul pentru informarea cetăţenilor despre avantajele semnării Acordului de asociere şi liber schimb cu UE, subliniind importanţa organizării unui şir de evenimente în regiunile țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?