Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Deputat PLDM, deranjat de activitatea CNI

3 feb. 2014,, 11:21   Societate
5562 3
Foto: protv.md
Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu a adus critici aspre la adresa Comisiei Naționale de Integritate și președintelui Anatolie Donciu, după ce membrii instituției au decis că deputatul Valeriu Saharneanu trebuie cercetat penal pentru faptul că și-a ascuns proprietățile.

Deputata și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care activează instituția într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

«Pe cînd decorarea președintelui Comisiei Naționale de Integritate?

Anatolie Donciu a dat, în sfîrșit, lovitura de grație! L-a identificat pe cel mai „necinstit” parlamentar, care și-a dosit cu bună știință averea... Un fleac a uitat totuși să precizeze temutul președinte al înfiorătoarei comisii, și anume, care este suma de bani cu care deputatul Saharneanu a prejudiciat statul Republica Moldova? Pentru un asemenea „curaj” merită omul să aibă și el o „megdalie!”», a precizat Ciobanu.

Menționăm că săptămîna trecută, CNI-ul a cerut Procuraturii Generale să-l cerceteze penal pe deputatul PL Valeriu Saharneanu. Asta deoarece membrii Comisiei au constatat că acesta nu și-a declarat cota-parte în mai multe societăți comerciale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?