X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Janna Friske cu prima adresare către admiratori

24 ian. 2014,, 19:00   Showbiz
9891 0
Foto: topnews.ru
Janna Friske, care recent a fost diagnosticată cu cancer pe creier de gradul IV inoperabil, li s-a adresat fanilor pentru prima oară de cînd s-a aflat despre boala ei.

În scrisoarea publicată pe site-ul „Rusfond”, care adună fonduri pentru tratamentul interpretei, Friske le-a mulțumit tuturor acelora care nu au rămas indiferenţi faţă de durerea ei, oferindu-i sprijin, și a spus pentru ce vor fi folosite fondurile colectate.

„A fost imposibil să ne imaginăm că într-un astfel de moment dificil pentru mine și familia mea sute de mii de oameni vor răspunde și îmi vor oferi sprijin cu cuvinte, rugăciuni și bani. Eu vă mulțumesc tuturor pentru atenție și grijă. Acest lucru îmi dă putere. Mulţumesc pentru omenie. Pentru că în Rusia sînt atît de mulţi oameni săritori la nevoie, plin de compasiune şi care nu rămîn indiferenţi. A fost colectată o sumă foarte mare de bani. Aceasta depășește cu mult costul tratamentului, iar banii colectați în plus faţă de suma necesară „Rusfond” îi va transfera pentru salvarea copiilor grav bolnavi. Vă mulțumesc pentru ajutor, bunătate și lumină: „Rusfond”, „Pervîi kanal”, programei TV „Pusti govoreat”, dar mai întîi de toate îi mulţumesc fiecăruia dintre voi, care nu v-aţi pierdut compasiunea și sînteţi gata să săriţi în ajutor. Sănătate! Linişte sufletească! Dumnezeu să vă aibă în pază”, se spune în declarație.

Informația despre faptul că interpreta Janna Friske, în vîrstă de 39 de ani, care în aprilie anul trecut a dat naștere unui fiu, este grav bolnavă a apărut în mass-media săptămîna trecută.

Medicii spun că motivul apariției bolii ar putea fi expunerea constantă la soare (mai întîi la filmările din Mexic, iar apoi la Miami, unde cîntăreaţa a plecat pentru a naște) ori tratamentele contra îmbătrînirii urmate de ea.

În prezent interpreta se află la tratament în străinătate, conform unor surse ‒ la o clinică din Germania, altor surse ‒ din New York. Fiul cîntăreţei, de nouă luni, Platon, a rămas în Rusia, în grija tatălui săi. Acesta este ajutat să aibă grijă de copil de sora Jannei Friske.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?