Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Diacov despre dosarul Guma: Nu a venit nici o hîrtie cu învinuire oficială

14 ian. 2014,, 09:48   Politică
3673 9
Foto: andreifornea.com
Deputatul PDM, Dumitru Diacov, dezaproba rezultatele Transparency Interantional, care a stabilit ca Parlamentului este lipsit de integritate, deoarece deputatul democrat, Valeriu Guma, ar fi implicat intr-un dosar penal in Romania."Nimeni nu a vazut un document ca ar fi fost condamnat". Diacov a mai spus ca si dosarul cu implicarea lui Nicolae Vicol ar fi fost o comanda politica.

Intrebat de Lorena Bogza daca imaginea PD este astfel afectata, Diacov a spus ca este o invinuire neoficiala si nimeni nu stie ce s-a intamplat in acest dosar. "Deputatul Guma nici macar nu a fost prezent la vreo sedinta de judecata. Ar fi bine existe un document oficial care sa confirme o invinuire", a subliniat Diacov.

Dupa ce Lorena Bogza i-a spus democratului ca deputatul Guma ar fi oferit si unele declaratii exact dupa o sedinta de judecata in Romania, Dumitru Diacov a spus ca Valeriu Guma ar fi fost extrem de surprins despre dosarul pe numele sau.

Comunistul Artur Resetnicov este de parere ca lipsa de integritate stabilita de Transparency International la Curtea de Conturi, Comisia Electorala Centrala si Parlament este doar o urmare a impartirii politice a institutiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?