X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Agenţia Turismului comentează informaţia referitoare la introducerea impozitului pentru vacanţă

2 ian. 2014,, 13:05   Societate
4007 1
Foto: cugetliber.ro
Agenţia Turismului regretă informaţia apărută în presă precum că din 1 ianuarie, în Republica Moldova va fi introdus impozitul pentru vacanţă. Sursa citată susţine că informaţia este eronată şi nefondată, relatează NOI.md.

„Totodată, Agenţia Turismului comunică că pe parcursul anului 2013 a fost examinată posibilitatea de a introduce taxa de promovare pentru turismul emiţător organizat. Ulterior, după discuţiile purtate cu agenţii pieţei turistice şi societatea civilă, Agenţia Turismului a decis ca introducerea taxei respective să fie suspendată pentru o perioadă nedeterminată”, menţionează sursa citată.

Potrivit instituţiei, în momentul de faţă, pentru promovarea imaginii turistice a Republicii Moldova, Agenţia Turismului, în comun cu partenerii interni şi externi, identifică surse pentru finanţarea programelor de promovare turistică.

Potrivit informaţiei apărute în presă, din acest an, moldovenii care urmează să meargă în vacanţă prin intermediul agenţiilor de turism vor fi taxaţi suplimentar cu pînă la 3 euro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?