Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

De sărbători, alături de cei dragi: Ce campanie a lansat Oficiul Național al Turismului

30 apr. 21:00   Societate
2265 0

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii a lansat campania "Hai de Paști acasă", notează Noi.md.

Potrivit Oficiului Național al Turismului, campania îndeamnă cetățenii noștri să se reunească cu familia și cei dragi de sfintele sărbători și să redescopere Moldova turistică.

Campania își propune să sublinieze frumusețea și bucuria de a petrece în familie Sărbătoarea Învierii, de a savura împreună bucatele și aromele pascale și să creeze amintiri prețioase alături de cei dragi.

"De Paști, ne adunăm împreună mai mult decît la orice altă sărbătoare. Miracolul Învierii Domnului trezește în noi speranța de reînnoire, refacere și reîmprospătare a tuturor legăturilor dintre oameni.

Împărțim ofrandele din coș cu cei dragi, pentru a rămîne uniți, protejați de credința în Bunul Dumnezeu și reconectați la pămîntul tămăduitor al baștinei", se mai arată în comunicatul instituției.


Menționăm că Paștele va fi sărbătorit în acest an de către creștinii ortodocşi sărbătoresc pe 5 mai, iar Paștele Blajinilor - în zilele de 12 și 13 mai.

Mai multe informații despre tradițiile și sărbătorile din Republica Moldova pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?