X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Doi demnitari, cercetaţi pentru conflict de interese

2 ian. 2014,, 09:50   Politică
6760 4
Foto: caleaeuropeana.ro
Comisia Naţională de Integritate a iniţiat controale din oficiu pe numele ministrului Finanţelor, Anatol Arapu, şi secretarului adjunct al Guvernului, Eduard Bănăruc, după ce aceștia au venit cu maşinile de serviciu la nunta şefului Serviciului Vamal, Tudor Baliţchi, relatează Ziarul Naţional.

Potrivit actelor emise de CNI, cei doi reprezentanţi ai Guvernului sînt cercetaţi în temeiul Legii cu privire la conflictul de interese, pentru că au utilizat automobilele de serviciu în interese personale.

Amintim că şeful Serviciului Vamal, Tudor Baliţchi, s-a căsătorit la finele lunii noiembrie, iar la nunta lui au participat mai mulţi politicieni. Bănăruc şi Arapu au fost suprinşi de jurnalişti cînd au venit cu maşina de serviciu la localul luxos în care s-a jucat nunta.

Demnitarii au motivat că au venit la sărbătoare direct de la muncă.

Premierul Iurie Leancă s-a arătat nemulţumit de faptul că reprezentanţii Guvernului şi-au permis să folosească maşinile de serviciu în scopuri personale şi a declarat că va avea „o discuţie serioasă” cu Anatol Arapu şi Edurad Bănăruc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?