X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Gestul impresionant făcut de un bărbat care a cîştigat la loto 29 de milioane de euro

20 dec. 2013,, 08:30   Externe
3630 0
Foto: calgarysun.com
Un bărbat din Canada are a cîştigat echivalentul a 29 de milioane de euro la loto a impresionat întreaga lume, după ce norocosul a decis să doneze întreaga sumă centrelor pentru îngijirea bolnavilor de cancer, în memoria soţiei lui, care a murit anul trecut din cauza acestei boli, relatează Daily Mail.

Tom Crist, în vîrstă de 64 de ani, a povestit că a primit marea veste în luna mai, în timp ce se afla la o partidă de golf. Neştiind însă cum să reacţioneze şi nici ce să facă cu banii, Tom a păstrat totul secret chiar şi faţă de cei patru copii ai săi.

Zilele trecute, bărbatul a luat decizia de a dezvălui totul, anunţînd totodată că absolut întreaga sumă de bani cîştigată va fi donată către centrele de caritate care se ocupă de îngrijirea bolnavilor de cancer.

„Am fost suficient de norocos de-a lungul carierei mele, am lucrat 44 de ani pentru aceeaşi companie”, a explicat Tom. „Am avut parte de mult bine. Am cîştigat suficient cît să pot avea grijă de mine, de copiii mei . Nu am nevoie cu adevărat de banii aceia”, a argumentat el.

Tom Crist a mărturisit că juca deseori la loto, dar că niciodată nu a cîştigat mai mult de 30 de euro.

„Nici măcar nu ştiam exact la care dintre trageri am cîştigat, sau care au fost numerele extrase”, şi-a amintit el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?