X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Zeci de mașini blocate în trafic din cauza zăpezii

12 dec. 2013,, 10:42   Societate
3009 0
Foto: realitatea.net
Mai multe mijloace de transport au rămas blocate pe traseele naționale în urma ninsorilor de ieri seară și de noaptea trecută, anunță Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Salvatorii au avut 24 de intervenţii de deblocare a automobilelor, pe parcursul ultimelor ore.

Cele mai multe intervenții au vizat deblocarea şi tractarea mijloacelor de transport. Astfel, în seara zilei de ieri salvatorii au intervenit pe traseul Hînceşti-Lăpuşna pentru a debloca un autocamion. Alte două acţiuni de tracţiune au fost necesare astăzi dimineață în oraşul Rezina şi în apropierea oraşului Leova.

Între timp, Administrația de Stat a Drumurilor anunță că circa 3500 de tone de material antiderapant au fost distribuite pe drumurile naționale noaptea trecută. Potrivit instituției, circulația pe toate traseele naționale se desfășoară fără dificultăți, fiind asigurat și accesul la drumurile locale.

Instituția mai precizează că circa 428 de drumari și 167 de autospeciale au fost implicate în efectuarea lucrărilor de deszăpezire noaptea trecută. La această oră încă se desfășoară lucrări suplimentare de deszăpezire, iar situaţia pe toate traseele țării este monitorizată.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor îndeamnă șoferii să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților majore în trafic să apeleze la linia fierbinte a Administrației de Stat a Drumurilor – 022 74 89 61 – pentru a solicita intervenția drumarilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?