X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Accident grav lîngă Leușeni

11 dec. 2013,, 22:15   Societate
4968 0
Foto: sanatate.md
Şase oameni au fost grav răniţi în urma unui accident rutier, produs în această seară pe traseul Chişinău-Leuşeni. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie din Hînceşti, un microbuz de pe linia Chişinău–Verona a lovit în plin un tractor, transmite publika.md

În urma impactului, opt oameni s-au ales cu diferite traumatisme. La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe şi o echipă de descarcerare, care au salvat doi oameni blocaţi între scaune. Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Hînceşti. În microbuz se aflau nouă oameni, inclusiv doi şoferi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de poliţie Hînceşti, vinovat de producerea accidentului se face şoferul microbuzului.

"Un tractor plin cu lemne a fost tamponat din spate de un microbuz, care se deplasa spre Leuşeni în direcţia Verona. Preventiv, se face vinovat şoferul microbuzului, care din spusele dînsului nu a observat tractorul cu lemne. Vîrstele sînt diferite, între 25 şi 40 de ani. Nu se aflau copii în microbuz", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie din Hînceşti, Anatolie Secu.

În prezent, zeci de persoane încearcă să deblocheze traseul. Pe traseu zeci de tiruri stau blocate fiindcă circulaţia este interzisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?