X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Erdogan și soția sa au ajuns în Moldova: Primele fotografii din timpul întrevederii cu Igor și Galina Dodon

17 oct. 2018,, 13:02   Politică
6434 0

Președintele Igor Dodon, împreună cu soția sa i-au întîmpinat, pe Aeroportul Internațional Chişinău, pe Recep Tayyip Erdoğan, Preşedintele Republicii Turcia şi Emine Erdoğan, Prima doamnă a Turciei, transmite Noi.md

Președintele Turciei a sosit în Republica Moldova într-o vizită oficială de două zile, la invitația lui Igor Dodon.

“Vizita curentă în Republica Moldova a unui şef de stat turc după 24 de ani, demonstrează interesul ambelor țări pentru dezvoltarea, consolidarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-turce în beneficiul ambelor popoare” a spus Dodon.

Potrivit șifului statului, ultima vizită oficială a Preşedintelui Republicii Turcia la Chişinău, a avut loc în anul 1994. Atunci țara noastră a fost vizitată de E.S. dl Suleyman Demirel.

Vizita curentă în Republica Moldova a unui şef de stat turc după 24 de ani, demonstrează interesul ambelor țări pentru dezvoltarea, consolidarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-turce în beneficiul ambelor popoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?