Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

S-a încheiat cea de-a 66-a ediție a Campionatului Național de Box (VIDEO)

25 noi. 2013,, 11:08   Sport
3913 0
Foto: noi.md
Ediția din acest an a Campionatului Național de Box a pus față în față pe ringul de box 68 de pugilişti din 12 raioane ale ţării. Cele mai multe medalii au fost obținute de elevii antrenorului emerit Petru Caduc. Boxerii din Grimăncăuţi s-au impus în patru categorii de greutate din cele zece. Pugiliștii din Chişinău şi Tiraspol au acumulat cîte 3 medalii de aur.

Medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice din Beijing și campionul european din 2011, Veaceslav Gojan, şi-a apărat titlul de campion naţional. Același lucru s-a întîmplat și în cazul vicecampionului european din acest an Dumitru Galogot, și a participantului la JO de la Londra, Vasile Belous. La ediţia din acest an nu s-au înregistrat mari surprize.

Noul regulament internațional a făcut ca acest sport să devină mai atractiv, în opinia spectatorilor. În acest an pugiliștii au boxat fără cască de protecție. Experiența acumulată de membrii lotului național la turneele profesioniste din Germania și Italia i-au ajutat în acest sens. Mulți dintre ei se pregătesc de noi confruntări pentru cluburile din străinătate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?