Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Activiștii LGBT au atacat un deputat rus la Leipzig

24 noi. 2013,, 09:22   Societate
4215 1
Foto: ruvr.ru
Sîmbătă, la Leipzig a avut loc Forumul Internaţional pentru protecţia familiei tradiţionale - „Viitorul relaţiilor familiale”. Forumul a fost organizat la iniţiativa Institutului pentru democraţie sub conducerea istoricului şi politicianului rus, Natalia Narociniţkaia şi o serie de instituţii publice din Germania.

În cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei, Elena Mizulina, care a participat la forum, şefa Comitetului Dumei de Stat pentru familie, femei şi copii, a relatat despre desfăşurarea conferinţei şi incidentul care s-a produs înainte ca ea să înceapă.

„Înainte de startul forumului, reprezentanţii minorităţilor sexuale au organizat o acţiune de protest în apropiere de clădirea unde urma să se desfăşoare conferinţa. Ei au blocat trecerea pentru participanţii la conferinţă şi nu s-au purtat prea civilizat.

Noi nu ne-am împins, am ocolit baricadele făcute de ei, iar unul dintre activişti a lovit-o pe la spate pe Natalia Narociniţkaia şi m-a lovit şi pe mine la picioare, era foarte furios. Este neplăcut, însă nu-i nimic. Noi nu avem de gînd să ne judecăm cu el.

Forumul se desfăşoară cu succes. În prezent, are loc o discuţie activă şi interesantă. Sper să lucrăm aici cu folos”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?