X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Corman: PDM va fi o forță politică majoră după următoarele alegeri

17 noi. 2013,, 03:37   Politică
3970 8
Foto: moldnews.md
După următoarele alegeri parlamentare, Partidul Democrat va deveni principala forță politică în Republica Moldova.

O astfel de concluzie a făcut sîmbătă, 16 noiembrie, vice- președintele partidului, Igor Corman, la adunarea organizației Chișinău a PDM.

"Vreau să subliniez că fața organizației noastre Chișinău s-a schimbat. Un partid puternic, care are un scop serios, trebuie să lucreze din greu în Chișinău. Dialogul are un rol foarte important, el ajută partidul să ia decizii corecte", - a spus Igor Corman.

Politicianul a confirmat importanța summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, care va avea loc peste două săptămîni și la care Republica Moldova trebuie să parafeze Acordul de Asociere cu UE. Potrivit lui Igor Corman, cetățenii nu vor simți imediat rezultatele pozitive ale acestui acord, însă membrii partidului trebuie să le explice oamenilor care sînt consecințele lui pentru viitor. "Trebuie să avem un dialog activ cu cetățenii. Înțeleg că ei doresc salarii și pensii mai mari, dar sarcina noastră este de a explica oamenilor că integrarea europeană este calea noastră. În țară nu vor fi schimbări dacă nu vor fi standarde europene", - a adăugat Igor Corman.

Referitor la decizia Comisiei Europene, care intenționează după summit-ul de la Vilnius să anuleze regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, Igor Corman a spus că anul viitor va fi foarte important și fiecare membru al Partidului Democrat trebuie să lucreze din greu.

Vice-președintele Partidului Democrat, președintele organizației municipale PDM Pavel Filip a subliniat că este foarte important un dialog eficient. " Sarcinile care stau în fața membrilor de partid trebuie să fie efectuate într-un mod exemplar", - a spus el. Pavel Filip a adăugat că în 2011 la alegerile locale PDM a înregistrat rezultate slabe. Astăzi, însă, structura organizației municipale s-a fortificat. "A fost foarte important să se revizuiască organizațiile primare, pentru că cea mai mare problemă care a dus la rezultate slabe în alegerile locale a fost lipsa de organizații primare eficiente. A fost necesar să se consolideze aceste organizații și de a crea altele noi. Astăzi putem spune cu mîndrie că avem o acoperire de 100 % în Chișinău", - a spus în încheiere vice-președintele Partidului Democrat.

În municipiul Chișinău, există 262 de organizații primare ale Partidului Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?