X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

PCRM anunță data petrecerii MARȘULUI care va culmina în Chișinău (VIDEO)

14 noi. 2013,, 12:01   Politică
5080 9
Foto: noi.md
Membrii Partidului Comuniștilor anunță o nouă zi pentru organizarea marșului anunțat anterior. Potrivit liderului PCRM, Vladimir Voronin, este vorba despre data de 23 noiembrie, transmite NOI.md.

Voronin a spus că pregătirea pentru eveniment va începe pe 21 noiembrie în mai multe localități din Republica Moldova, iar apoi va culmina cu un protest amplu la Chișinău pe 23 noiembrie.

“Doresc să subliniez că aceste măsuri vor avea loc într-un mod foarte democratic, civilizat, pașnic. Noi, fiind în opoziție, sîntem obligați în fața cetățenilor să întreprindem măsuri pentru a stopa această activitate mafiotică a actualei guvernări”, a spus Voronin.

Totodată, liderul comunist amenință că va merge în instanță, în cazul în care guvernarea va împiedica marșul spre Chișinău.

„Din informația de care dispunem, cunoaștem că organele de drept au primit indicații să stopeze autobuzele, oamenii, care vor veni spre Chișinău. Instituțiile de stat care vor întreprinde asemenea măsuri vor fi atacate de noi în toate instituțiile naționale și internaționale”, a spus Voronin.

Anterior PCRM a dat un ultimatum guvernării.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?