X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

"Miss Universe 2013" și-a dezvăluit secretul

11 noi. 2013,, 03:44   Showbiz
6780 0
Foto: rl0.ru
În ajun s-a încheiat finala prestigiosului concurs de frumusețe "Miss Universe", care a avut loc la Moscova. În acest an, cea mai frumoasă fată din lume a devenit participanta din Venezuela, bruneta Gabriela Isler. Capul cîștigătoarei a fost încoronat de o coroană din aur alb și galben, împodobită cu pietre prețioase, în valoare de 120 de mii de dolari.

Tînăra era copleșită de emoții, dar ea a găsit puterea de a spune cîteva cuvinte, potrivite momentului. "Sînt foarte fericită, nu am putut crede că a răsunat numele meu. Conștientizarea nu vine imediat. Acesta este un moment foarte emoționant și deosebit - a recunoscut Gabriela și apoi a adăugat: - Fiecare dintre concurente are secretul său al frumuseții. El constă în personalitate unica și carismă. Trebuia demonstrat acest lucru pentru a cîștiga. Cred că am făcut-o".

"Miss Universe" a venit la Moscova din orașul Valencia. În acest an ea a împlinit 25 de ani și la această vîrstă Gabriela Isler a învățat să danseze flamenco și a ajuns să lucreze la televiziune. Cea mai frumoasă femeie de pe planetă crede că cel mai important lucru în viață este maternitatea, iar deocamdată ea se străduie să petreacă cît mai mult timp cu familia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?