X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Președintele "Bayern" Munchen: Extratereștrii au venit la mine și au propus să jucăm fotbal (VIDEO)

30 oct. 2013,, 10:48   Sport
3718 2
Foto: topnews.ru
Legendarul jucător al echipei naționale a Germaniei, iar acum președinte de onoare al clubului "Bayern" Munchen, Franz Beckenbauer, s-a adresat publicului cu un mesaj video neobișnuit, în care afirmă că recent a fost contactat de extratereștri. Potrivit lui, Pămîntul ar fi amenințat și doar învingînd extratereștrii într -un meci de fotbal ne putem salva planeta noastră.

"Bună ziua, doamnelor și domnilor. Sînt Franz Beckenbauer, un fost jucător de fotbal și antrenor. Permiteți-mi să vă întreb: credeți că există extratereștri? Credeți că parctică jocuri sportive? Prieteni, am o veste șocantă, răspunsul la ambele aceste întrebări este – da. Aseară am fost vizitat de prietenii extratereștri. Da, de pe o altă planetă și ei vor să joace cu noi fotbal. Dar problema este că, dacă vor cîștiga, vor distruge Pămîntul. Trebuie să formăm o echipă de fotbal. Numai fotbalul poate salva planeta noastră. Rămîneți pe fir", - a spus germanul de 68 de ani.

Beckenbauer a scris în microblogul său de pe Twitter că va ține publicul la curent cu știrile și va posta informații noi despre meciul cu extratereștrii la 1 noiembrie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?