X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Serviciul Fiscal al Moldovei reamintește că la 15 octombrie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunirile imobiliare

15 oct. 2013,, 08:30   Societate
2693 0
Foto : noi.md
Inspectoratul Fiscal Principal de Stat (IFPS) reaminteşte contribuabililor că la 15 octombrie expira cel de-al doilea termen de achitare a impozitelor pe bunurile imobiliare şi cel funciar, transmiste NOI.md. IFPS atenționează contribuabilii care nu şi-au onorat pe deplin obligaţiile ce ţin de achitarea acestor impozite, despre faptul că 15 octombrie este ultima zi în care aceştia pot achita cea de-a doua parte din suma impozitului calculat pentru anul 2013. fără aplicarea penalităţilor.

În cazul neachitării impozitelor respective în termenul prevăzut, penalitatea va constitui 0,03% pentru fiecare zi de întîrziere a achitării acestora. În cazul apariţiei întrebărilor sau unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare şi alte aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la oficiile teritoriale ale IFPS ți la serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?