Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Miss Univers 2012, anchetată de poliţie

11 oct. 2013,, 03:38   Showbiz
5640 0
Foto: novostimira.com.ua
Poliţia indiană a anunţat că a deschis o anchetă ce o vizează pe cîştigătoarea Miss Univers pentru că a participat la o şedinţă foto pentru încălţăminte ce a fost organizată duminică, fără autorizaţie, la celebrul monument Taj Mahal.

Olivia Culpo, 21 de ani, a vizitat duminică monumentul situat la Agra, în cadrul unui turneu de aproximativ 12 zile în India. "Am deschis un dosar împotriva (Oliviei) Culpo şi a membrilor echipei sale după ce am primit o plîngere", a afimat Sushant Gaur, de la poliţia din Agra, scrie Agerpres.

Tînăra a pozat purtînd încălţăminte de marcă, aşezată pe locul prinţesei Diana, o margine din marmură situată în faţa mausoleului şi numită astfel după vizita prinţesei la templu, în 1992.

"Există reguli stricte ce interzic orice promovare la Taj Mahal, iar şedinţa foto a fost efectuată fără autorizaţie în prealabil", a declarat, la rîndul său, N.K. Pathak, un responsabil din Agra al Autorităţii indiene pentru protecţia patrimoniului, Archaeological Survey of India (ASI).

Această anchetă este într-un stadiu preliminar şi nu se va finaliza neapărat în faţa unui tribunal. Tînăra riscă o amendă dacă este găsită vinovată. Vizitatorii trebuie să-şi scoată încălţămintea în interiorul Taj Mahal, mausoleu construit de împăratul Shah Jahan în memoria soţiei sale, Mumtaz Maha.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?